Preduzeće MULTI COMMERCE d.o.o., osnovano je 1990 godine u Subotici, kao društvo sa ograničenom odgovornošću.Spada među prve domaće proizvođače sredstava za pranje, čišćenje i dezinfekciju.

U proteklim decenijama našeg rada, izgradili smo kvalitetan asortiman proizvoda i stekli temeljno znanje o sredstvima za pranje, čišćenje i dezinfekciju.Većina sirovina koje koristimo se uvoze iz zemalja  EU, što obezbeđuje kvalitet naših proizvoda.

Osnovna delatnost je proizvodnja i promet:

  • Sredstava za dezinfekciju
  • Sredstava za hemijski tretman i dezinfekciju vode u bazenima (porodičnim, profesionalnim-za rehabilitaciju, za rekreaciju…)
  • Sredstava za pranje i čišćenje

Posedujemo stručnost i želju da Vam pomognemo u izboru adekvatnih sredstava za eliminaciju bakterija, gljivica, virusa i drugih mikroorganizama, u raznim oblastima.

Naša sredstva se koriste u: ugostiteljstvu, prehrambenoj industriji, domaćinstvu, zdravstvu, veterini, javnoj higijeni, hotelijerstvu…

 

Profesionalni odnos prema kupcima, visoki kvalitet, adekvatne cene i brza isporuka, su preporuka da i Vi postanete kupac naših proizvoda.

 

Smatramo da naš kvalitet, dizajn i cene proizvoda, zadovoljavaju veoma zahtevno tržište Evropske unije, tako da smo fokusirani i usmereni i na to tržište.

MULTI COMMERCE sledi strategiju stadardizacije proizvoda, kvaliteta i dizajna, u cilju unapređenja poslovanja, kao i pozicioniranja na regionalnom tržištu.

Akreditovane laboratorije kontrolišu  dezinfekcionu efikasnost  i zdravstvenu  ispravnost naših proizvoda, a sva sredstva  za dezinfekciju i tretman vode, poseduju rešenja o upisu  biocidnih  proizvoda u Privremenu listu biocidnih proizvoda za dostavljanje tehničkog dosijea, u Ministarstvu zaštite životne sredine.

Svi naši proizvodi/sredstva, koja služe za održavanje higijene, upisana su u Integralni registar hemikalija, u Ministarstvu zaštite životne sredine.

Naša vizija

Želja nam je da postanemo regionalni lider u ovoj oblasti, prepoznatljivi po kvalitetu, stručnosti i profesionalnosti.